Bemanning inom tex Löneadministration, Kontorist o HR

Bemanning & Arbetskraft

Agerar du som en huvudentreprenör när du anlitar Citadell så får du kompetent arbetskraft där vi agerar som underentreprenör och tar betalt för det utförda arbetet. Vi arbetar åt många olika byggföretag som är aktiva på marknaden i dagsläget, men som kan behöva lite extra assistens och kompetens inom bygg och administration. Vi fungerar som en utmärkt förmedlare av personal. Men vi fungerar även som ett komplement när det finns luckor som behöver fyllas, och arbetskraft som behöver tillsättas till diverse projekt som saknar en viss typ av kompetens. Vi hjälper till där de största behoven finns helt enkelt.

Vi är nöjda med vårt koncept och du är varmt välkommen att ta kontakt med oss om du vill veta mer om vår verksamhet eller om våra offerter. Vi är unika bland de olika byggföretagen som finns på marknaden eftersom vi vågar att vara nytänkande i en bransch som har funnits i väldigt många år. Välj oss om du vill hänga med mot en ljusare framtid där arbetsgivaren värdesätter sin arbetskraft i synnerhet inom administration såsom kontorist och liknande.

Utöver detta förenklar vi löneadministrationen för de byggföretag som använder sig av Citadells arbetskraft, genom att själva betala ut lönen till våra byggarbetare. Vår administration har således 100 % löneansvar för alla medarbetare som är anslutna till oss, och sköter all löneadministration för byggföretaget. Det innebär att vi befriar dig från allt jobb med sociala avgifter och skatter – allt sådant sköter vi när du anställer vår byggpersonal istället för att ha din egen.

Med klok arbetsassistans så du spar tid och ökar lönsamheten, tex bemanning med sekreterare och office manager.

Relaterade inlägg