Kickoff i Göteborgs skärgård

shutterstock_94869892När hösten kommer så är det många företag som väljer att välkomna alla medarbetare tillbaka med ett företagsevent där man får chansen att bygga på lagandan och ge det nya arbetsåret en riktigt god start. Med kickoff, konferens och företagsevent i Göteborgs skärgård så får man så mycket mer än en trevlig tid tillsammans. Skärgårdens underbara miljö bidrar till varje deltagares hälsa och ger evenemanget en uppfriskande fläkt som man sedan tar med sig genom vintern som ett välbehövligt vitaminpiller.

Företagsevent för kropp och själ

Precis vad man väljer att göra då man ger sig ut tillsammans för en kickoff i Göteborgs skärgård varierar förstås men en sak är säker, vyerna med kala klippor och den ständiga brisen känns hela vägen in i själen och varje deltagare får ögonblick då allting känns precis rätt. Att man sedan får uppleva saker som hummerfiske, segling, grillning av nyfiskad fisk på en klippa, intressanta aktiviteter och mer, är bara ett plus. I den här miljön känns inget svårt och man ser nya sidor av sina medarbetare vilket bidrar till en bättre teamanda och god kamratskap som man har stor användning för då man återvänder till vardagen och gamla och nya projekt.

Skräddarsydda företagsevenemang

Det fina med Göteborgs skärgård är att allt som behövs för en trevlig upplevelse finns på plats. När man planerar en kickoff i skärgården så kan man se fram emot:

  • Spännande upplevelser i underbar natur
  • God mat
  • Naturlig underhållning i form av fiske, båtturer och mer
  • Möjlighet till bekväm övernattning (man måste inte tälta!)
  • Chansen att komma bort men ändå vara nära
  • En miljö som bidrar till vänskap och inspiration

Med dessa ingredienser så blir det lätt att skräddarsy ett lyckat företagsevent som alla deltagare kan ha stor glädje och behållning av.

Relaterade inlägg