Kontor & coworking i Visby

Är du småföretagare eller frilansare i behov av en arbetsplats? Det kan vara slitigt att jobba hemifrån, det vet vi mer än väl. Men du behöver inte fortsätta så. Vi kan erbjuda dig ett ledigt kontor eller en plats för coworking. Det finns olika lösningar som kan passa beroende på vad det är du önskar och trivs med. Allt från möjligheter att hyra hela kontor av olika storlek, till att hyra ett rum som är en del av något större.

Kontorsplats & coworking i Visby tex vid Almedalsveckan

Behöver du hjälp med rådgivning kring frågor som rör till exempel standardkontrakt, hyra eller vad som krävs för att man ska bli en omtyckt hyresvärd får du också gärna vända dig till oss. Vi har koll på läget och delar gärna med oss av den kunskap vi har.

coworking i visby

Fina lokaler med nära till kollektivtrafiken

Vill du ha en ljus kontorslokal med tillgång till gemensamma ytor? Då har vi kanske vad du önskar dig. Till en låg kostnad kan du få en fräsch lokal. Där har du en egen del, och också möjlighet att använda gemensamma lokaler. Det finns tillgång till konferensrum, kök, WC, pausrum och mötesrum / lounge. Det ljusa dominerar och det finns aircondition som håller klimatet inomhus behagligt även om solen står på eller dagarna blir varma.

Unikt i kreativ miljö

Vi kan erbjuda plats i kontor eller hela kontor i miljöer som är kreativa och genom det kan hjälpa dig att fyllas av idéer och komma igång med jobbandet. Låter det bra? Som något som kan passa dig? Hör av dig om du är intresserad, vill veta mer eller vill titta på en kontorsplats. Det kan vara första steget för att komma vidare med ditt företag eller den frilansverksamhet du sysslar med. Ett steg på vägen till att förverkliga din dröm, det behöver inte vara så svårt som man kan tro.

Relaterade inlägg